Otkrivanje tajni

O DAMMANN-u

Dobrodošli u Dammanov očaravajući svet, gde čaj vlada sa vekovima stručnosti i generacijama strasti. Od 1692. godine, naše putovanje je počelo u srcu Francuske, i od tada nas je potraga za najboljim čajevima odvela u najudaljenije krajeve sveta.

U Dammann Freres, čaj je više od napitka; to je umetnička forma. Ponosimo se što nabavljamo najizuzetnije čajeve sa renomiranih plantaža širom sveta. Od maglovitih brda Šri Lanke do ogromnih predela Afrike, od drevnih tradicija Kine do zen vrtova Japana, naši listovi čaja nose nasleđe svog porekla, pažljivo odabrani da vam donesu ukus koji prevazilazi granice.

Ali putovanje se ne završava našim ogromnim izborom listova čaja. Aromatične porodice čine svaku šoljicu divnom avanturom. Za one koji traže toplinu i udobnost, istražite naše začinske/drvene mešavine, dok će vas cvetne note odvesti u mirisnu baštu. Voćne infuzije nude nalet prirodne slatkoće, a kiselkaste i gurmanske mešavine mamljuju čula svojim bogatstvom. Doživite prepečen zagrljaj, uživajte u svežini mente i povežite se sa zemaljskom esencijom. Naša kolekcija čaja čak se usuđuje da istražuje i divljinu sa biljnim, životinjskim i morskim aromama, pomerajući granice uživanja u čaju.

Dammanova kolekcija

400 UKUSA ČISTOG BLAŽENSTVA

Sa riznicom sorti čaja, udovoljavamo svakom nepcu i želji. Otkrijte hrabru privlačnost crnog čaja, osvežavajuću čistoću zelenog čaja, delikatnu eleganciju belog čaja i nijansiranu složenost Oolong i tamnog čaja. Nudimo čak i retki i ekskluzivni žuti čaj, svaki gutljaj je otkriće za sebe.

Od Pariza do sveta

DAMMAN REDEFINIŠE IZVRSNOST ČAJA

Dok pijuckamo iz naših šoljica, slavimo umetnost pravljenja čaja i posvećenost savršenstvu zbog koje je Dammann postalo cenjeno ime širom sveta. Sa preko 400 prepoznatljivih ukusa i neverovatnih 1000 tona čaja proizvedenih godišnje, ne ostavljamo kamen na kamenu u našoj potrazi za izvrsnošću.

Okusite svet u šoljici

Vreme je da prigrlite Dammannovo nasleđe i prepustite se simfoniji ukusa, harmoniji mirisa i nezaboravnom iskustvu čaja koje će probuditi vaša čula. Pridružite se redovima entuzijasta za čaj koji su Dammann učinili svojom omiljenom destinacijom za čaj. Dođite, istražite i budite očarani Dammanovim svetom, gde svaka šoljica priča priču, a svaki gutljaj otključava suštinu cenjene tradicije čaja.

Kontakt

POPUNITE FORMU

Maloprodaja: Jurija Gagarina 14a, Novi Beograd

060/077-7726

shop@maci001.com

Centrala: Zorana Radmilovica 12-14, Radiofar-Surcin Beograd

Vending aparati: 063/848-8325
office@maci001.com

Veleprodaja: 060/707-7739
prodaja@maci001.com