Doživite vina kroz RIEDEL čaše!

Maximilian J. Riedel vas vodi kroz jedinstvenu radionicu sa RIEDEL vinskim čašama

Sumnjate da odabir adekvatne čaše može poboljšati vaše uživanje u vinu ili ste već uvereni, ali želite da to i doživite? Kroz degustaciju iz četiri različite čaše, otkrićete kako oblik čaše utiče na percepciju ukusa vina i uvideti kako izbor adekvatne čaše može učiniti vaše vinsko iskustvo izvanrednim.

Predstavićemo vam RIEDEL Veloce kolekciju čaša, mašinski izrađene, ali toliko tanke i delikatne da ćete pomisliti da su ručno rađene. Očekujte čaše prilagođene za Cabernet Sauvignon/Merlot, Pinot Noir/Nebbiolo, Sauvignon Blanc i Chardonnay. A na kraju radionice, osim što ćete uživati u vrhunskim vinima sa nama, čaše koje ste koristili nosite kući.

Iskusite razliku koju čini čaša. Bićete iznenađeni onim što ćete naučiti.

Broj ulaznica je ograničen!

Vreme i mesto održavanja radionice: 22.maj 2024., 14:00, Sava Centar – Immersive sala

Informacije i prodaja karata: prodaja@maci001.com; +381600777728

Važna napomena: Samo za osobe starije od 18 godina! Ovo je radionica senzornog iskustva vina i čaša, stoga uključuje konzumaciju alkohola. Ulaznice se ne mogu vratiti i nije dozvoljena njihova preprodaja. Molimo Vas da dođete 30 minuta ranije. Ulazak nakon početka događaja neće biti moguć. Molimo Vas da ponesete Potvrdu o kupovini kao dokaz o kupovini ulaznice.